hirek

Hírek

Mindig fontosnak tartottuk, hogy Parnereinket hasznos információkkal lássuk el a Cégünket érintő legfontosabb eseményekről, valamint az általunk alkalmazott legfrissebb technológiai folyamatokról és nem utolsósorban, hogy nyomon tudják követni a kínálatunkba újonnan belépő termékeket.

2018. április 26.

Új vulkánfíber tárcsa

DG67TOP

DG67TOP vulkanfiber tarcsa hr ltvny

ÚJ GENERÁCIÓS VULKÁNFÍBER TÁRCSA

Büszkén jelentjük be a TAF Abrasivi új CERAMIC LINE 65 (vulkánfíber tárcsák) termékcsaládjába tartozó szerszámunkat, melynek teljesítménye a piacon megtalálható termékek élvonalába tartozik. A DG67TOP vulkánfíber tárcsánk egy új generációs kerámia szemcsét, valamint egy extra hővezető réteget is tartalmaz, amik együttesen biztosítják a folyamatos magas teljesítményt akár agresszív, nagy felületi nyomással történő csiszolás esetén is. A szerszámot elsősorban rozsdamentes acélok, szerkezeti acélok, hegesztési varratok, szinter-ötvözetek, kovácsolt és edzett munkadarabok finom és durva csiszolására ajánljuk. Ezen termékünk P36 – P120 szemcseméretekben érhető el.

A maximális hatékonyság elérésének érdekében a TURBO hordozótárcsák alkalmazása ajánlott.

2018. április 16.

Új TURBÓ tárcsaalátét

DG65 és DG67TOP fíber tárcsákhoz

Tubo tarcsaalatet

TERMÉKPALETTÁNK ÚJ ALÁTÉTTÁRCSÁVAL BŐVÜLT

Büszkén jelentjük be a TAF Abrasivi új fejlesztésű TURBO alátéttárcsáit, melyet CERAMIC LINE vulkánfíber tárcsák hatékonyságnövelésére ajánlunk.

Az új konstrukció fejlesztése során, gyártó partnerünk, nagy figyelmet fordított a CERAMIC LINE fíbertárcsák sajátosságaira és terhelhetőségére. A fejlesztés eredményeként sikerült egy olyan különleges konstrukciójú alátéttárcsát megalkotni mellyel a DG65 és DG67TOP fíbertárcsáink hatékonyságát maximalizálhatjuk.

2018. február 20.

llsajnlatok

ÉPÍTSE KARRIERJÉT NÁLUNK

Cégünk bővítése céljából új pozíciókat nyitottunk meg, melyekre várjuk a leendő munkatársak jelentkezését. Kérjük látogasson el Karrier oldalunkra és nézzen szét állásajánlataink között, hogy megtalálja az Önnek megfelelő pozíciót.

2018. február 15.

HÍRLEVÉL feliratkozás

ÚJABB ELÉRHETŐ FUNKCIÓ

hrlevl feliratkozs rgb

Örömmel jelentjük be, hogy honlapunk egy újabb mérföldkőhöz érkezett, melynek során lehetőség nyílt a hírlevelünkre történő feliratkozásra.

A feliratkozóknak 2018. március hónaptól e-mailben fogunk tájékoztatást küldeni. Ha nem szeretne lemaradni a legfrissebb információkról, termékeinkről és kedvezményes árainkról, akkor a weboldalunk felső menüsorában lévő "Akciók" és itt, a "Hírek" menüpontban, a Hírlevél gombra kattintva, a felugró űrlap pontos kitöltésével feliratkozhat hírlevelünkre.

2018. január 30.

DG65 vulkánfíber tárcsa

ÚJ FEJLESZTÉS

DG65 vulkanfiber tarcsa

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ DG65 VULKÁNFÍBER TÁRCSÁNK

Büszkén jelentjük be a TAF Abrasivi új CERAMIC LINE 65 (vulkánfíber tárcsák) termékcsaládját. A fejlesztési folyamat kezdetekor egyértelműen meghatározott célként szerepelt a korábbi verzió élettartamának és csiszolási sebességének növelése. Ennek megfelelően mind az összetevők, mind a gyártástechnológia fejlesztése nagy hangsúlyt kapott. Ennek köszönhetően egy utánozhatatlan ár-érték arányú termékcsalád jött létre.

A DG65 vulkánfíber tárcsánkon a 0,8mm hordozót egy új generációs kerámia szemcsével láttuk el, aminek köszönhetően kiemelkedően magas teljesítményű termék jött létre. Elsősorban szerkezeti acélok, hegesztési varratok, kovácsolt és edzett munkadarabok finom és durva csiszolására ajánljuk. A szerszámok P36 – P80 szemcseméretekben érhetők el.

A maximális hatékonyság elérésének érdekében a TURBO hordozótárcsák alkalmazása ajánlott.

2017. október 10.

ISO tanúsítványok

Minőségbiztosítási rendszer bevezetése

ISO webre4

ISO minősítés

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket, hogy cégünk 2017.09.24. napjától a precíziós szerszámok fejlesztése és kereskedelme területen integrált minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek. A tanúsítvány megtekinthető és letölthető a honlapunk "Letöltések" menü-pontján belül a "Letölthető tanúsítványok"-ra kattintva.

2017. április 27.

Szuperabrazív szerszámok

CBN és gyémánt szemcsével

Szuperabrazv szerszmok feltltse

új termékek

Weboldalunk fejlesztése újabb mérföldkőhöz érkezett, melynek keretében a teljes szuperabrazív szerszámpalettánk feltöltése befejeződött és online megtekinthető. A legkülönfélébb alakú és felhasználású gyémánt és CBN szemcsével ellátott szerszámaink mostantól a „Szuperabrazív köszörűszerszámok” menüpontban érhetőek el.

2017. január 12.

Letölthető tartalom

KATALÓGUSOK

Elektronikus katalgusaink elerhetosege

ELEKTRONIKUS KATALÓGUSAINK ELÉRHETŐSÉGE

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy meglévő, aktuális katalógusaink elektronikus formában elérhetővé váltak weboldalunkon. A katalógusokat a fenti menüsorban a Letöltések kategóriában lehet megtekinteni és igény esetén van lehetőség azok letöltésére is.

További katalógusaink folyamatos szerkesztés alatt állnak, azok megtekintéséhez szíves türelmüket kérjük. Amennyiben újabb dokumentumok kerülnek feltöltésre vagy a meglévő tartalmakban bármilyen változás történik, úgy hírfolyamunkban tájékoztatni fogunk minden érdeklődőt.

2016. december 12.

Új funkció

bevezetése

Jelentkezs funkci bevezetse

JELENTKEZÉS ÁLLÁSHIRDETÉSEINKRE

Weboldalunk Karrier része új funkcióval bővült. Mostantól az álláshirdetéseinkre történő jelentkezések honlapunk felületén egyszerűen, egy gombnyomással elküldhetők. Nem kell más tennie, mint a kiválasztott pozíciónál a „Jelentkezem” gombra kattintva megjelenő űrlapot kitölteni és feltölteni a szükséges dokumentumokat. A jelentkezést követően e-mailben tájékoztatjuk pályázatának állapotáról.

2016. december 1.

Új dizájn

kibővült tartalom

Új dizájn

Honlapunk újraindult

Örömmel tudatjuk, hogy honlapunk 2016.12.01-jétől kibővült tartalommal és megújult látvánnyal ismét elérhetővé vált.

Az új honlap elékszítése során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy egy korszerű, letisztult, ugyanakkor felhasználóbarát és jól áttekinthető felületet hozzunk létre. Céluk egy olyan csatorna megvalósítása volt, ahol látogatóinkat tájékoztatni tudjuk az aktuális és folyamatosan bővülő termékpalettánkról, szolgáltatásainkról valamint, hogy friss információkkal, technológiai segítséggel és tanácsokkal lássuk el látogatóinkat.

Jó böngészést kíván a Shark csapata!