"HD" minőségű lamellás tárcsák

A hordozóba ágyazott és a hátoldalon ragasztott lapkáknak köszönhetően rendkívül nagy teljesítményű és kiemelkedően magas anyagleválasztás jellemzi. Fő karakterisztikáját a műanyag hátlapon lévő sugárirányú áttörések adják, melyeken keresztül vannak a csiszolóvászon lapkák befűzve. Menetes felfogatásának köszönhetően az elhasználódott tárcsák gyorsan cserélhetők, ezzel megspórolva az állásidőt és növelve a termelékenységet. Speciális kialakításának köszönhetően nagyobb mennyiségű csiszolóanyag kaphat helyet a szerszámon. A lapkák lépcsőzetesen vannak elhelyezve, kiemelve egymást, így lehetővé téve a megmunkálás során keletkezett hő távozását a szerszám és a munkadarab között. Ennek a hűtő tulajdonságának köszönhetően a termék nagyobb teljesítményre és hosszan tartó munkavégzésre képes anélkül, hogy megégetné a munkadarab felületét. Használatakor a centrifugális erők hatására a lapkák kissé megemelkednek, ezzel növelve rezgéselnyelő tulajdonságát és kisebb nyomással finomabb megmunkálás érhető el hosszabb szerszám élettartam mellett. Zirkon korund szemcséi kedvező tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható rozsdamentes anyagok csiszolására. Alumínium-oxid szemcsével ellátott tárcsa ideális szénacél megmunkálására. Használata különösen ajánlott még alumínium csiszolásához.

Kivitel: egyenes

Szemcse:

- Zirkon korund szemcse: szabályos, kristályos, kemény és alaktartó, mely nagy teljesítménnyel képes nagy anyagleválasztásra. Nagyon agresszív szemcsetípus, ezért kemény anyagok durva csiszolására alkalmazzák.

- Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél megmunkálására.

Felhasználás:

- kézi sarokcsiszoló gépek


EGYENES alak-

ALUMÍNIUM-OXID

DxB

QUICK CHANGE HD lamells t N
Méretek Szemcseméretek
Jelölés D B Max RPM Cs.e 120 80 60 40
LFA31 110 M14 11000 20

EGYENES alak-

ZIRKON KORUND

DxB

QUICK CHANGE HD lamells t N
Méretek Szemcseméretek
Jelölés D B Max RPM Cs.e 120 80 60 40
LFZ32 110 M14 11000 20

Az egyes anyagminőségek hatékony megmunkálásához kérje technológiai tanácsadóink vagy műszaki értékesítőink ajánlatát.

„QUICK-CHANGE”- „HD” lamellás tárcsa „QUICK-CHANGE”- „HD” lamellás tárcsa