"HD" minőségű lamellás tárcsák

HD minőségű lamellás tárcsáinkat alumínium-oxid, cirkon korund és szilícium-karbid szemcsével és a 24-estől egészen a 220-as szemcseméretig terjedően kínáljuk. Nagy teljesítményű lamellás csiszolótárcsáink különleges gyártási eljárás során készülnek, ennek köszönhetően több mint kétszer akkora hatékonyságot tudunk elérni a munka során, mint a hagyományos szerszámmal. Ezek a termékek rendkívül magas élettartammal rendelkeznek, köszönhetően az illesztett lapkáknak. HD lamellás csiszolótárcsáink saját fejlesztésű és gyártású csiszolóvászonból készülnek, ezzel is biztosítva a kiemelkedő teljesítményüket.

„PROFESSIONAL”- „HD” lamellás tárcsa

A hordozóba ágyazott és a hátoldalon ragasztott lapkáknak köszönhetően rendkívül nagy teljesítményű és kiemelkedően magas anyagleválasztás jellemzi. Fő karakterisztikáját a műanyag hátlapon lévő sugárirányú áttörések adják, melyeken keresztül vannak a csiszolóvászon lapkák befűzve. Speciális kialakításának köszönhetően nagyobb mennyiségű csiszolóanyag kaphat helyet a szerszámon. A lapkák lépcsőzetesen vannak elhelyezve, kiemelve egymást, így lehetővé téve a megmunkálás során keletkezett hő távozását a szerszám és a munkadarab között. Ennek a hűtő tulajdonságának köszönhetően a termék nagyobb teljesítményre és hosszan tartó munkavégzésre képes anélkül, hogy megégetné a munkadarab felületét. Használatakor a centrifugális erők hatására a lapkák kissé megemelkednek, ezzel növelve rezgéselnyelő tulajdonságát és kisebb nyomással finomabb megmunkálás érhető el hosszabb szerszámélettartam mellett. Szemcsevariánsai révén rendkívül széles körben alkalmazható termék. Használata különösen szénacél, rozsdamentes acél és alumínium csiszolásához ajánlott.

Kivitel: egyenes

Szemcse:

- Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél megmunkálására.

- Zirkon korund szemcse: szabályos, kristályos, kemény és alaktartó, így nagy teljesítménnyel képes nagy anyagleválasztásra. Nagyon agresszív szemcsetípus, ezért kemény anyagok durva csiszolására alkalmazzák.

- Szilícium-karbid szemcse: rendkívül éles és kemény szemcse. Ideális színesfémek, műanyag, márvány, üveg és kő csiszolására.

Felhasználás:

- kézi sarokcsiszoló gépek

„UNIVERSAL”- „HD” lamellás tárcsa

A hordozóba ágyazott és a hátoldalon ragasztott lapkáknak köszönhetően rendkívül nagy teljesítményű és kiemelkedően magas anyagleválasztás jellemzi. Fő karakterisztikáját a műanyag hátlapon lévő sugárirányú áttörések adják, melyeken keresztül vannak a csiszolóvászon lapkák befűzve. Speciális kialakításának köszönhetően nagyobb mennyiségű csiszolóanyag kaphat helyet a szerszámon. A lapkák lépcsőzetesen vannak elhelyezve, kiemelve egymást, így lehetővé téve a megmunkálás során keletkezett hő távozását a szerszám és a munkadarab között. Ennek a hűtő tulajdonságának köszönhetően a termék nagyobb teljesítményre és hosszan tartó munkavégzésre képes anélkül, hogy megégetné a munkadarab felületét. Használatakor a centrifugális erők hatására a lapkák kissé megemelkednek, ezzel növelve rezgéselnyelő tulajdonságát és kisebb nyomással finomabb megmunkálás érhető el hosszabb szerszám élettartam mellett. Zirkon korund szemcséi kedvező tulajdonságainak köszönhetően hatékony és gyors anyagleválasztásra képes. Használata különösen szénacél, rozsdamentes acél és alumínium csiszolásához ajánlott.

Kivitel: egyenes

Szemcse:

Zirkon korund szemcse: szabályos, kristályos, kemény és alaktartó, mely nagy teljesítménnyel képes nagy anyagleválasztásra. Nagyon agresszív szemcsetípus, ezért kemény anyagok durva csiszolására alkalmazzák.

Felhasználás:

- kézi sarokcsiszoló gépek

„QUICK-CHANGE”- „HD” lamellás tárcsa

A hordozóba ágyazott és a hátoldalon ragasztott lapkáknak köszönhetően rendkívül nagy teljesítményű és kiemelkedően magas anyagleválasztás jellemzi. Fő karakterisztikáját a műanyag hátlapon lévő sugárirányú áttörések adják, melyeken keresztül vannak a csiszolóvászon lapkák befűzve. Menetes felfogatásának köszönhetően az elhasználódott tárcsák gyorsan cserélhetők, ezzel megspórolva az állásidőt és növelve a termelékenységet. Speciális kialakításának köszönhetően nagyobb mennyiségű csiszolóanyag kaphat helyet a szerszámon. A lapkák lépcsőzetesen vannak elhelyezve, kiemelve egymást, így lehetővé téve a megmunkálás során keletkezett hő távozását a szerszám és a munkadarab között. Ennek a hűtő tulajdonságának köszönhetően a termék nagyobb teljesítményre és hosszan tartó munkavégzésre képes anélkül, hogy megégetné a munkadarab felületét. Használatakor a centrifugális erők hatására a lapkák kissé megemelkednek, ezzel növelve rezgéselnyelő tulajdonságát és kisebb nyomással finomabb megmunkálás érhető el hosszabb szerszám élettartam mellett. Zirkon korund szemcséi kedvező tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható rozsdamentes anyagok csiszolására. Alumínium-oxid szemcsével ellátott tárcsa ideális szénacél megmunkálására. Használata különösen ajánlott még alumínium csiszolásához.

Kivitel: egyenes

Szemcse:

- Zirkon korund szemcse: szabályos, kristályos, kemény és alaktartó, mely nagy teljesítménnyel képes nagy anyagleválasztásra. Nagyon agresszív szemcsetípus, ezért kemény anyagok durva csiszolására alkalmazzák.

- Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél megmunkálására.

Felhasználás:

- kézi sarokcsiszoló gépek