Hullámos sörtéjű körkefék

A legelterjedtebb sörtetípusú körkefe. Népszerűségét a széles körben alkalmazható geometriai tulajdonságainak köszönheti. A hullámos körkefék gyártása során a sörték sűrűségét könnyen lehet szabályozni, ami biztosítja a megfelelő flexibilitást vagy alaktartást. Jellemzően olyan termékeken alkalmazzuk, ahol a felületek megmunkálása során fontos, hogy a szerszám ne sértse meg a munkadarab felületét.

Nagy sebességű hullámos körkefe

Hullámos sörtével és belső gyűrű erősítéssel gyártott nagyteljesítményű körkefe. Sorjátlanításra, lakk és vízkő eltávolítására, tisztításra ajánlott szerszám. Kis átmérője lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek, belső felületek, hornyok megmunkálását. Önmagukban, valamint több önálló kefe egy tengelyre való felfogatással is alkalmazhatóak a hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés érdekében.

Felhasználás:

- Magas fordulatszámú hordozható gépek

Hullámos kivitelű, nagyteljesítményű ipari körkefe. Ideális érdesítésre, sorjátlanításra, lakk és vízkő eltávolításra, tisztításra. Fő alkalmazási területe alkatrészek, erősen profilozott részek megmunkálása. Nagyobb felületek megmunkálása esetén lehetőség van több önálló kefe egy tengelyre való felfogatására, a hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés érdekében.

Felhasználás:

- Állványos köszörűgép

Hullámos körkefe sarokcsiszolóra

Hullámos sörtekivitelű körkefe egysoros agresszív kivitelben. A rugalmas szálnak köszönhetően, a szerszám jobban alkalmazkodik a munkadarab alakjához, valamint erős koptató hatással bír. Csövek, rudak, profilok, hegesztett varratok, vágási élek, fogaskerekek, hornyok, keskeny felületek tisztítására és erős - közepes sorja eltávolítására alkalmas.

Felhasználás:

- Sarokcsiszoló

- Állványos köszörűgép

Extra széles hullámos körkefe

Hullámos sörtekivitelű körkefe asztali sorjátlanítókhoz. A kefék ezen csoportja alkalmas csövek, rúdanyagok és profilozott alkatrészek homlokoldali sorjátlanítására. Speciálisan alkalmazható darabolás utáni kialakult vágási élek sorjátlanítására.

Felhasználás:

- Állványos köszörűgép