Abrazív sörtéjű csapos körkefék

Az abrazív szálas csapos körkefék modern eszköznek számítanak a csiszolási munkálatok tekintetében. Különlegessége abban rejlik, hogy gyártása során a csiszolóanyagot beépítik egy műanyag szálba, így a sörte kopása során mindig újabb és újabb szemcsékkel dolgozunk. A szerszámban lévő kemény és éles szemcséknek, valamint a rugalmas szálaknak köszönhetően ezek a sörték kiválóan képesek követni a megmunkálandó felület kontúrját, profilját folyamatos teljesítmény mellett. Műszaki keféink tulajdonságaikban hasonlítanak a köszörű szerszámokhoz, mivel esetükben is a vágó élek száma végtelen azzal a különbséggel, hogy a műanyag szálak rugalmasságának köszönhetően ezen termékeknél biztosított a kontúrok és profilok követése.

Alkalmazási terület:

Repülőgép gyártás, fémfeldolgozás, autókarosszéria, műanyagipar, gépjármű ipar, szerszámkészítés, elektronika, faipar.

Szilícium-karbid abrazív sörtéből, gyűrű erősítéssel készített nagyteljesítményű ipari csapos körkefe. A kis átmérő lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek, belső felületek, hornyok, furatok megmunkálását. A szerszám rugalmas szálai megfelelően alkalmazkodnak a munkadarab kontúrjaihoz. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően ajánlott színesfém, valamint szintetikus anyagok felületének kezelésére is.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Eszterga

- Megmunkálóközpont

Abrazív szálas csapos körkefe

Alumínium-oxid abrazív sörtével készülő csapos körkefe 6 mm-es felfogató csappal. Az abrazív szál ideálisan alkalmazkodik a munkadarab kontúrjaihoz anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná annak felületét. Mindig újabb csiszolószemcsék válnak szabaddá a megmunkálás során, így állandó marad a koptatási teljesítmény. Kiválóan alkalmas lakk és por mentesítésére, simításra, mattolásra, fa strukturálására, könnyű sorjaeltávolítási munkálatokra.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Fúrógép

- Eszterga

- Megmunkálóközpont