Hullámos sörtéjű csapos körkefék

A legelterjedtebb sörtetípusú csapos körkefe. Népszerűségét a széles körben alkalmazható geometriai tulajdonságainak köszönheti. A hullámos csapos körkefék gyártása során a sörték sűrűségét könnyen lehet szabályozni, ami biztosítja a megfelelő flexibilitást vagy alaktartást. Jellemzően olyan termékeken alkalmazzuk, ahol a felületek megmunkálása során fontos, hogy a szerszám ne sértse meg a munkadarab felületét.

Hullámos sörtekivitelű, belső gyűrű erősítéssel gyártott nagyteljesítményű csapos körkefe. Sorjázásra, lakk és vízkő eltávolítására, tisztításra javasolt szerszám. Kis átmérője lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek, belső felületek, hornyok megmunkálását. A szerszám felhasználása során fényes, homogén felület érhető el a megmunkálandó munkadarabon.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Eszterga

- Megmunkálóközpont

Hullámos csapos körkefe

Hullámos sörtekivitelű csapos körkefe. A rugalmas szálak jól alkalmazkodnak a munkadarab alakjához, valamint kis átmérője lehetővé teszi felhasználását a nehezen hozzáférhető helyeken. Nagy szálsűrűséggel rendelkeznek, ezért alkalmasak közepesen nehéz kefealkalmazásokhoz, mint például: érdesítés, mattozás, salakmentesítés, sorjátlanítás, revétlenítés.

Felhasználás:

- Fúrógép

- Egyenes csiszoló

- Eszterga

- Megmunkálóközpont

Strukturáló csapos körkefe

Sárgarézzel bevont, hullámos acélsörtével gyártott strukturáló kefe 8-mm-es csappal. A szerszám ideális a puha és a kemény fa felületének koptatásához, strukturálásához és antikolásához. A szerszám szálanyagának köszönhetően megfelelően alkalmazkodik a fa erezetéhez. A struktúra mélységét az előtolási sebességgel és a munkafolyamat megismétlésével lehet meghatározni.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Fúrógép

- Eszterga

- Megmunkálóközpont