Műanyag erősítésű csapos körkefék

Műanyaggal bevont sörtéjű csapos körkeféket abban az esetben alkalmazunk, amikor fontos, hogy az elkopott és eltöredezett szálak ne hagyják el a szerszámot valamint, amikor a kefe alaktartása különösen kritikus szempont. Ez a kivitel biztosítja, hogy a megmunkálás során elkopott és eltöredezett sörtedarabkák ne röpködjenek, valamint a szerszám geometriája a teljes felhasználás során ne változzon meg.

Műanyag erősítésű, hullámos acélsörtével készített, nagyteljesítményű ipari csapos körkefe. Ideális felületek sorjátlanítására, lakk, salak és vízkő eltávolítására, valamint tisztításra. A kis átmérőnek köszönhetően kiválóan alkalmas nehezen hozzáférhető helyek, hornyok, rések megmunkálására. A műanyag erősítésnek köszönhetően nincs szálszakadás és 10x-es élettartamot garantál. A biztonságot előtérbe helyező felhasználóknak ajánlott.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Eszterga

- Megmunkálóközpont

Biztonsági csapos körkefe

Hullámos sörtekivitelű, műanyag erősítésű, sárgarézzel bevont acélszálból készített csapos körkefe. Ezek a biztonsági kefék ideálisan használhatók festék és lakk eltávolításához, sorjátlanításhoz, rozsdamentesítéshez, ezen felül még számos felülettípus megtisztításához. A műanyag erősítésnek köszönhetően nincs szálszakadás és 10x-es élettartamot garantál. Biztonságot előtérbe helyező felhasználóknak ajánlott.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Fúrógép

- Eszterga

- Megmunkálóközpont